Pondělí 18.3.
polévka:čočková s červenou čočkouhlavní jídlo:
- telecí ragů, bramborová kaše, zeleninový salát
- rybí rizoto, zeleninový salát
Úterý 19.3.
polévka:gulášováhlavní jídlo:
- dukátové buchtičky s vanilkovým krémem, ovoce
- tatranská kotleta, brambor
Středa 20.3.
polévka:z kostí s nočkyhlavní jídlo:
- hovězí štěpánská pečeně, rýže
- špagety po provensálsku, sýr
Čtvrtek 21.3.
polévka:z hlávkového zelíhlavní jídlo:
- bretaňské fazole, párek
- kapustový karbanátek, bramborová kaše, okurka
Pátek 22.3.
polévka:drůbková s těstovinamihlavní jídlo:
- čevapčiči, brambor, obloha
- kuřecí plátek na majoránce, kroupové rizoto