Jídelníček – vždy jen první jídlo

Pondělí 18.3.

polévka:čočková s červenou čočkouhlavní jídlo:

  1. telecí ragů, bramborová kaše, zeleninový salát
  2. rybí rizoto, zeleninový salát

Úterý 19.3.

polévka:gulášováhlavní jídlo:

  1. dukátové buchtičky s vanilkovým krémem, ovoce
  2. tatranská kotleta, brambor

Středa 20.3.

polévka:z kostí s nočkyhlavní jídlo:

  1. hovězí štěpánská pečeně, rýže
  2. špagety po provensálsku, sýr

Čtvrtek 21.3.

polévka:z hlávkového zelíhlavní jídlo:

  1. bretaňské fazole, párek
  2. kapustový karbanátek, bramborová kaše, okurka

Pátek 22.3.

polévka:drůbková s těstovinamihlavní jídlo:

  1. čevapčiči, brambor, obloha
  2. kuřecí plátek na majoránce, kroupové rizoto